MANAFU*

Abonamente Evensys

Motorola parodiaza Apple 1984

Astazi o sa fie o zi de vizionat reclame. Am mai bifat o editie a SuperBowl, cea mai mare finala din sportul american, in care se intrec si brand-urile in spoturi TV scumpe, noi, exclusive etc. Pana la vizionarea completa a calupurilor publicitare, va invit sa urmariti spotul Motorola pentru tableta XOOM, care a nascut deja controverse (intentionat probabil), fiind o parodie – nu tocmai fina – a unui spot celebru al Apple.

7 comentarii

  1. Adi Dragoș says:

    mie unu mi se pare foarte mișto făcut apropoul. e clar adresat publicului care în mod normal e tentat să aleagă apple și parodierea aduce un plus de ironie rară în reclame. așa se-nvârte roata.

  2. darxide says:

    pacat doar ca prea putina lume va intelege reclama.

  3. Monoranu says:

    e un joc periculos dar in USA e permis si se practica des. e cam greu sa te iei de gat cu nr 1, totusi … parere mea. motorola trebuie sa aduca ceva cu adevarat tare iar din cate vad eu, ruleaza pe android so … mai au de invatat. iarasi … parerea mea.

  4. Dacă îţi plac reclamele, să ştii că am o colecţie de cîteva ori, mai vechi şi mai noi, la calitate bună sau HD. Să-mi aduci aminte odată cînd avem o ocazie să ne vedem şi ţi le aduc.

  5. “De cîteva ore”, voiam să zic 🙂

  6. Dan Milu says:

    Interesant spot. Eu inca ma intreb dece ai sapca cu Anglia. Te-ai mutat in Anglia sau esti fan vreo echipa de fotbal englezeasca?
    Nimeni nu mai vrea sa fie roman? Remember the romanians?

  7. raluca says:

    Numarul 1 in ce sens? Ca inovatie? In materie de vanzari Apple e pe locul 3 in state dupa HP si Toshiba, studiu facut pe piata de laptop/uri (e adevarat ca Apple inregistrase cea mai mare crestere in 2010), probabil ca te refereai la Ipad si am inteles eu gresit….Daca da, imi cer scuze…

Comentează