MANAFU*

Abonamente Evensys

O dedicatie pentru A-Listeri, Hateri, Troli samd

Am fost la “Alice Cooper” si, la final de show, m-am gandit ca Arenele Romane puteau fi aseara un loc de intalnire bun pentru toti cei care s-au contrat in ultimele zile pe bloguri si pe Twitter pe tema “A-Listers vs Haters”.

“Iris” au deschis foarte frumos concertul, moment in care alisterii si haterii ar fi putut sa se cunoasca. “Eu sunt ala! “A, tu esti ala!”. Mi-ar fi placut sa ii vad mai pe seara cu ceva lumini si o audienta mai mare in fata.

Am plecat de la “Alice Copper” plin de energie, incantat si foarte distrat, asa cum am plecat de la multe intalniri din blogosfera. Ar fi fost fun sa vezi o gasca de bloggeri cantand si aratand unii spre ceilalti cu degetul pe piese ca “No More Mr. Nice Guy”, “Hey Stoopid”, “I’ll Bite Your Face Off”, “Poison”, “Wicked Young Man” si “Elected”.

Am citit o parte din reactiile aparute si nu cred ca e cineva intre toti contestatarii cu care nu as vrea sa dau mana sau sa beau o bere la un concert rock. Sunt de parere ca ajungi sa cunosti un om si sa il apreciezi (spre bine sau rau) abia dupa ce il intalnesti. La sfarsit de show am fi fost cu totii (de acord ca suntem) bloggeri. Atat.

Inchei cu o dedicatie muzicala, un solo de baterie si bass (inregistrat doar pe jumatate) de aseara.

5 comentarii

  1. karmapolice says:

    as we know muzica uneste oamenii……

  2. Florin says:

    eu unul recunosc, la Iris am fost hater, am cam fluierat… :))

  3. Salut,

    Ideea de descatusare si infratire in jurul temelor muzicale ‘Alice Cooper’, nu este rea. Un gand bun despre iertare si impacare. Ma gandeam, citind un blog aseara, cu multa ura, la ce ar zice cei mai ponderati, precum Cristi. Ce m-a suprins in articolul citit (fara sa indic sursa, se stie, ca polemica deja a imprastiat sange in internet) este nivelul de mahalageala si cotonogeala verbala si limbaj de cartier. Ma insel eu, mi se pare ? Par a fi doua sau mai multe tabere, care se confrunta cu acelasi arsenal, precum cel al gastilor de cartier. Mi se pare straniu si imi pun semne de intrebare. Oricum, atunci cand limbajul ajunge la acel nivel, este bine sa te distantezi. Cine si-ar pierde timpul citind si la unii si la altii, mascari ? Pierde toate lumea si cred ca nu trebuie aplicata legea talionului: de m-ai injurat de mama, te injur si eu ? Sau este criza atat de puternica, cota de piata atat de importanta ca este ca si cum am asista la luptele dintre gastile de rapperi ? Daca blogurile nu ar fi avut caracter comercial si doar funny, de expresie personala, s-ar fi intamplat atat scandal ?

  4. nu am citit comentariile de pe bloguri, am citit doar posturile, care mi s-au parut chiar decente. chiar si postul celor 7 mi s-a parut normal. singurul lucru e ca nu ii vad rostul.

    ma rog, eu asociez fenomenul cu inceputurile advertising-ului. a fost o vreme cu mult M si P si in publicitate! la fel a fost si in online acum vreo 3-4 ani.

    nu e vorba de bani si de cota. lucrurile astea se intampla cand sunt bani putini. cand vor fi mai multi, apele se vor linisti. nimeni nu isi va permite sa se balacareasca in fata clientilor.

Comentează