MANAFU*

Abonamente Evensys

iPad Mini intre cand si daca

Lumea s-a entuziasmat in fata unui potential iPad Mini, pe care Apple l-ar planui pentru aceasta toamna. Daca nu gresesc, initial, zvonurile indicau lansarea acestuia pentru septembrie, cand de fapt vine for sure iPhone 5. Apoi pentru octombrie. Mai nou, se speculeaza ca iPad Mini va veni fie odata cu noul smartphone. Iar daca urmaresti blogurile si siteurile de profil, ceea ce parea doar un zvon ti se arata ca o certitudine.

Neowin scrie ca nu vom vedea saptaman viitoare o tableta mai mica de la Apple, motivul fiind atentia totala de care iPhone 5 are nevoie. Secondez opinia lor. Insa in acelasi timp ridic intrebarea: Va exista totusi un iPad Mini?

In acest moment, iPad are o cota de piata de 70% la nivel mondial. Ceea ce reprezinta un motiv foarte bun sa se concentreze pe produsul sau in forma clasica si sa ii pastreze unicitatea pe piata. Cam cum s-a intamplat si cu iPhone, nu? Pe de alta parte, avand istoria iPod si Mac, vine un moment in viata unui brand cand  trebuie sa adreseze noi segmente sau, mai bine zis, nevoi. Mai exista insa un aspect. Am incercat sa gasesc un exemplu de spin-off mini care sa fi avut un succes masiv pe piata. Nu doar la Apple, ci in general chiar. Voi stiti unul?

Cred ca, mai degraba, mi-ar placea sa vad pe 12 septembrie doua iPhone: iPhone 5 si iPhone Classic (un 4S mai stilizat, mai subtire, mai “puternic”).

3 comentarii

  1. MaTr3o says:

    Spin off-ul care a avut extrem de mult succes a fost iPod nano. Chiar si iPod mini a avut la timpul sau succes, dar nu ca si iPod nano. Look into it.

  2. Blogatu says:

    Sunt interesat de un iPad mini, cred ca se va vinde foarte bine daca Apple va lua decizia asta.

  3. […] că iPad mini va fi confirmat pentru că deja toate zvonurile despre iPhone 5 s-au dovedit adevărate și […]

Comentează