MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand implicarea ta are rezultate dincolo de asteptari

In urma cu un an, ceream pe blog sprijin altor bloggeri. Faceam un apel fara sa anunt cauza, fara sa spun despre ce era vorba. Si m-am bucurat de un sprijin nesperat. Pregateam campania online pentru “O viata depinde de tine”, un program initiat de Asociatia REACT si Vodafone. Incercam atunci sa tragem un semnal de alarma asupra abuzurilor pe care multe persoane le fac cand suna la serviciul de urgenta 112 si sa anuntam o serie de cursuri de prim ajutor, desfasurate in intreaga tara.

La Webstock am anuntat in premiera ca 9.000 de romani au participat la cursurile de prim ajutor, sustinute de catre paramedicii SMURD.

Un numar total de 367 cursuri au fost organizate pentru elevi, studenti, profesori, angajati ai unor institutii publice, ONG-uri sau companii private si pentru publicul larg. Cel mai varstnic participant este din Sibiu, are 71 de ani si a invatat sa acorde primul ajutor in cadrul cursului organizat la Biblioteca Judeteana. Cel mai tanar are 7 ani si a invatat cum poate salva o persoana intr-o situatie de urgenta la cursul organizat la scoala Ioan Alexandru Bratescu din Voinesti.

Cursurile continua, iar cei interesati sunt invitati sa se inscrie pe site-ul Salvez.ro.

Ai o senzatie sincera de bine atunci cand vezi ca sprijinul tau cu blogul a avut rezultate. Multumesc inca o data tuturor celor care s-au implicat si au sustinut campania.

7 comentarii

  1. Haotik says:

    Chiar am dat art ala ca exemplu azi intr-un art. 🙂 Desi abia joi e pus spre publicare.

  2. Ivan Mihaela says:

    Multumim si noi pentru ca ne faci parte la astfel de actiuni!

  3. Lady Shoes says:

    Chiar sunt persoane care suna la 112 doar pentru a se distra. Din pacate acest lucru nu avem cum sa il oprim.

  4. Andreea says:

    S-ar putea organiza impreuna cu Smurd si in Iasi astfel de cursuri pentru elevi si studenti? Super initiativa!

  5. Cristina says:

    Mi-a facut placere. Si participarea, si implicarea 🙂

  6. Astfel de cursuri sunt organizate si in Iasi.
    Pentru a participa la urmatorul curs va rugam sa va inscrieti pe http://www.salvez.ro sau sa-i trimiteti un e-mail Gabrielei Hartan ([email protected]) cea care se ocupa de organizarea cursurilor in aceasta regiune.

  7. Andreea says:

    Iti multumesc foarte frumos pentru raspuns! 😀 Ii vom contacta. O zi cat mai frumoasa!

Comentează