MANAFU*

Abonamente Evensys

Prezenta in social media te poate costa mai mult decat crezi

Multe companii se bucura astazi de beneficiile social media. Creezi rapid si gratuit o pagina de Facebook si – gata! – esti in legatura cu potentialii clienti. Un website a costat mereu si promovarea lui, de asemenea. Chiar daca pentru multe companii simpla prezenta pe Facebook nu costa (nu investesc in ads, nu au om dedicat etc), totusi ele pot plati un pret foarte scump.

Din necunoastere, lipsa unei pregatiri, lipsa resurselor sau pur si simplu din neputinta de a acoperi tot ce se vorbeste in online astazi, companiile pot experimenta si partea intunecata a social media. Care costa uneori mai mult decat ne inchipuim. Vorbesc aici de “atacuri online” la adresa companiilor, scurgerea unor informatii din voia sau din ignoranta angajatilor, crizele de imagine si afectarea reputatiei brandurilor si multe alte subiecte importante.

Toate aceste subiecte fi abordate in conferinta “Legal Issues in Social Media“, pe 8 noiembrie la Hotel Howard Johnson. Specialisti in comunicare, juristi cu experienta si oameni de HR recunoscuti vor gasi solutii la cele mai mari probleme cu care companiile se confrunta sau se pot confrunta in social media.

DINTRE VORBITORII IVITATI:

DINTRE TEMELE ABORDATE:
✓ Ce probleme au avut companiile in social media in 2012
✓ Cum formulam o strategie de criza online eficienta
✓ Cybersquating: mai multe tipuri, aceeasi problema
✓ Ce impact pot avea social media in interiorul companiei si in randul angajatilor
✓ Implicatiile legale ale social media – Toate drepturile rezervate online
✓ Politicile de social media ale companiilor intre teorie si implementare
✓ Cand legea face ordine in social media
✓ Ce riscuri apar in recrutarea prin social media
✓ Reguli de baza pe care toata lumea le incalca in concursuri si campanii pe Facebook

Pentru detalii despre eveniment si inscrieri vizitati site-ul Legal Issues in Social Media.

4 comentarii

  1. Cel mai rau este ca foarte multe companii nici nu inteleg importanta prezentei in social media si nici nu inteleg ce inseamna a comunica cu clientul.La nivel de brand evident.

  2. Prezenta in social media costa 7 femei vorbitoare si 3 barbati ascultatori!

  3. Un subiect foarte interesant si la care cele mai multe firme din Romania prezente in social media nici nu cred ca se gandesc.

  4. […] servit, folosind codul “dan_legal”.GA_googleFillSlot("DanDragomirBIZ");Mulțumiri lui Cristi pentru ofertă De ce să mergeți?Este singurul eveniment care atinge subiectele sensibile… […]

Comentează