MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa castigi timp la cumparaturile in magazinul IKEA

www.catalingeorgescu.com
Am inceput acum cateva zile sa va spun o poveste de familie. Am primit ideea de la IKEA Romania, in momentul lansarii noului catalog, care vine anul acesta cu o tema foarte potrivita: “Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa”. Potrivita cu stilul meu de viata.

La inceput a fost catalogul IKEA…
… caci el este sursa principala de inspiratie, cu cele 324 de pagini de idei si recomandari. Cunosti produsele IKEA, insa felul in care sunt aranjate si asortate te inspira sa fii creativ in propria locuinta. Pentru inceput, am indoit pe toate partile catalogul IKEA, punand semne peste semne.

Site-ul IKEA nu trebuie ignorat…
… caci e un instrument eficient de cautare a produselor. Daca din catalog m-am inspirat, pe site am cautat acele obiecte si accesorii care imi rezolvau anumite “probleme”.

Am pus tot ce aveam nevoie in “cosul de cumparaturi”, iar la final am revizuit lista, am mai eliminat produse, am adaugat altele si am trimis toate aceste informatii pe e-mail, direct de pe site. Voiam sa merg cu lista pe telefon, insa in ultimul moment am tiparit-o. A fost o decizie inteleapta. Am mai schimbat in magazincateva obiecte si mi-am notat direct pe lista codurile lor.

Aplicatia de smartphone poate face minuni…
… atunci cand vrei sa faci un test virtual al produselor IKEA in locuinta ta. Cu aplicatia de smartphone, poti verifica, prin tehnologia augmented reality, cum se potrivesc peste 100 din produsele IKEA in spatiile din casa. Vei vedea camerele din unghiuri diferite, vei putea crea liste de cumparaturi si vei afla toate noutatile din magazin. Aplicatia permite si verificarea informatiilor despre existenta produselor in stoc. O gasiti in Google Play si App Store.

Succes la cumparaturi!

***

Postul face parte din campania de promovare a catalogului IKEA 2014. Am fost invitat sa povestesc experienta mea din magazinul IKEA, sa transpun intr-o serie de articole tema noului catalog (“Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa”) si sa surprind in fotografii momente personale. Catalogul IKEA este distribuit gratuit in 950.000 de exemplare la toate locuintele din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi.

3 comentarii

  1. Andrei says:

    Foarte interesant articolul, plin de informatii…

  2. Multumesc, Andrei! Mi-ar fi placut insa sa aflu mai multe despre tine. Ce iti place in mod specific.

  3. […] intr-o campanie inedita pentru lansarea noului catalog 2014. Tot atunci am anuntat ca oferim un mic premiu si mai apoi, am lansat o invitatie la noi […]

Comentează