MANAFU*

Abonamente Evensys

Experienta mea la JW Steakhouse

Uneori las in Drafts posturile de pe blog pentru cateva zile sau chiar mai mult. Caut probabil sa imi fac o parere mai buna despre anumite lucruri sau poate gasesc o abordare mai buna dupa peste zi si cumva, nu doresc sa le pun pe blog “la prima mana”. Asa s-a intamplat si cu experienta mea la JW Steakhouse din… mai. Am de atunci in Drafts acest post.

Am scris atunci postul ca o poveste. Localul era proaspat deschis, facusem parte dintr-un grup simpatic de food bloggers (eu fiind singurul outsider, ca sa zic asa), eram fascinat de povestea cut-urilor aduse din America si chiar retinusem felurile de mancare gustate.

De atunci, am fost la JW Steakhouse de trei ori. Le-am devenit client pentru ca aici gasesti probabil cel mai bun steak din oras, pentru Mint Julep si paharul special personalizat, mai ales pentru cheese cake si pentru ca Nicu, The Chef este si el blogger.

In aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in locul fostului restaurant Cupola, s-a deschis JW Steakhouse, al doilea local din Europa, primul fiind anuntat anul trecut la Londra.

Va invit sa cititi ce spun cativa cunoscatori, Cristina, Florin si Madalin, trei dintre food-bloggerii cu care am fost in mai la “testul” restaurantului.

4 comentarii

  1. liddi says:

    cea mai proasta servire si staff fara training, care nici nu stie sa explice “cut-urile” din meniu. anybody who’s been, knows. exista x steakhouseuri mai bune in buc.

  2. exagerezi. servirea si serviciile au fost foarte bune. persoana care ne-a servit a tinut minte de acum o luna ce am servit atunci si alte detalii. prezentarea cut-urilor e esentiala pentru ei, asa vand mai mult, deci ar fi naspa sa o dea in bara. fiind acolo a patra oara, stiam deja prezentarea. si a fost OK din punctul meu de vedere.

    te rog sa imi recomanzi alte locuri. voi merge si acolo si iti voi spune parerea mea apoi.

    as fi apreciat insa un comentariu acid asumat, nu sub un pseudonim. ar fi avut greutate mai mare. asa nu faci decat sa intri in randul celor care arunca cu cuvinte grele fara responsabilitate.

  3. Un alt Steakhouse bun – cu patron expat – am găsit în Centrul Vechi: http://bit.ly/yqr9op

  4. uau, uite inca unu care-si lasa chestii in draft :))

    iti pot confirma ca marriot e singura carciuma care cumpara via intertrade cuturile pe care le-am incercat noi si ca sunt de cea mai buna calitate. m-am intors recent de la new york unde am mancat aceleasi cut-uri (cel putin declarativ) de la acelasi producator de la care importa si intertrade. singura diferenta intre ele a fost pretul 🙂
    mai bine decat ceea ce recomanda adrian ar mai fi prime de la radisson care are vita din irlanda.

    cabraaal, manafu e primu fripturist :))

Comentează