MANAFU*

Abonamente Evensys

10 localuri instagramabile din București

De ani buni deja, Instagram setează trend-urile în materie de mâncare și băutură. Multe localuri au conceput cocktailuri spectaculoase sau feluri de mâncare variate având în minte potențialul lor instagramabil. Mergând cu un pas înainte, mulți antreprenori au construit spații concepute să inspire un număr cât mai mare de poze. De la tapeturi colorate cu pattern-uri vibrante, semne luminoase și până la decorațiuni cu mesaje personalizate, unele localuri au devenit adevărate studiouri foto.

O parte dintre aceste colțuri de Rai pe Instagram a ajuns și pe Cool List, contul de Instragram care adună, firește, cele mai cool localuri din România, cuprinzând cafenele, restaurante, baruri, pub-uri, cofetării, librării și așa mai departe. Intrați pentru un follow și primiți săptămânal 3 recomandări bune.

Dintre toate localurile menționate deja pe Cool List am ales acum 10 locuri din București, unde mergi să încerci ceva bun și să faci o poză ce va lua multe like-uri pe Instagram.

1. Frank

Like it on @Cool List Romania
Frankly, my dear, probabil ar fi un bistro cam prea roz pentru Clark Gable, dar e numai bun de instagramat. E un local mic, dar cu atitudine, în care te poți bucura de un all day brunch în timp ce bifezi un selfie la peretele #cool. Frankly, e timpul pentru o poză.

2. Balls

Like it on @Cool List Romania
Cine ar fi crezut că designul interior și chiftelele fac o pereche așa bună? Balls e locul ăla fain în care vii să mănânci altceva în afară de burgeri și în care poți face o poză cinstită (care să te ducă cu gândul la sufrageria unei mătuși din timpul comunismului – dacă ar fi avut mușama animal print). Ia să vedem ce iese.

3. Mahala

Like it on @Cool List Romania
E musai să ajungi la Mahala pentru rasolul de miel, floarea de dovlecel umplută cu urdă și…puțină colivă la desert. Aaaa nu ești un adevărat foodie? Nu e problemă. Atunci poate ești un #foodstagramer pasionat de un plating cool regăsit într-un local cu un design și mai cool.

4. Bite

Like it on @Cool List Romania
“Cel mai cald local nordic din București”, Bite te cucerește prin simplitate și pattern-uri bine alese. Un local luminos (știm cât contează pentru un pasionat de fotografie), o cafea gustoasă și multe unghiuri perfecte de pozat = insta combo.

5. Infinitea

Like it on @Cool List Romania
Un dating spot ideal, ceainăria Infinitea este locul potrivit în care să surprinzi fotografii cu iz romantico-vintage-classy. Dacă ești prea captivat de partenerul de conversație, poți oricând să faci un #latergram în zilele mai friguroase când ești la birou, dar cu gândul la ceaiul fierbinte și atmosfera cozy.

6. Matcha Bar

Like it on @Cool List Romania
A spus cineva flamingo? Un loc deja îndrăgit de creatorii de conținut, Matcha Bar se regăsește la intersecția dintre gustări sănătoase și design jucăuș. If you don’t hate pink, ai cu siguranță un loc în care să te joci cu idei cool de conținut.

7. Cismigiu Bistro

Like it on @Cool List Romania
De cum ieși din lift poți ochi rapid câteva zone instagramabile. Nu te grăbi! Mergi mai departe și vei vedea că descoperi și mai multe unghiuri. Cât îți faci planul de poze te poți bucura de un meniu cochet și o atmosferă plăcută.

8. Le Bab

Like it on @Cool List Romania
Le Bab este un local modern al cărui design a fost creat de Angus Buchanan, set-designer-ul care a colaborat cu branduri precum Vogue, Dior, Mario Testino. Așadar, nu e de mirare că este un local Instagram friendly pe care merită să îl vizitezi.

9. Carnivale Food Market

Like it on @Cool List Romania
Da, e un carnaval de posibilități culinare, pattern-uri, culori și lumini. Dacă vrei să ieși la masă cu prietenii, dar și să bifezi poza de weekend, Carnivale e locul potrivit în care să îți pui imaginația la încercare.

10. Bucharest Garden

Like it on @Cool List Romania
Burgeri în grădină? Yes, please. Dacă vrei să fii cu capul în nori, pardon, în flori, atunci Bucharest Garden e locul potrivit pentru tine. Pe timp de iarnă, localul rămâne doza de fresh și verde în feed-ul tău de Instagram.

VIZITEAZĂ COOL LIST PE INSTAGRAM

După un maraton cu 365 de brand-uri românești cool publicate pe Instagram în cele 365 de zile din 2018, Cool List a strând pe Instagram unele dintre cele mai cool localuri din România, demne de un ghid reprezentativ pentru țara noastră. În fiecare săptâmână, a publicat 3 locuri noi sau foarte apreciate de consumatori.

1 comentariu

  1. […] Cristi Manafu are un articol foarte mișto: 10 localuri instagramabile din București. Clar de încercat, test și pozat! […]

Comentează