MANAFU*

Abonamente Evensys

Depozit de 5 stele la 5 ani de Millennium Bank in Romania

Ca un om care urmareste de mai bine de aproape 15 ani aproape tot ce misca in marketing si advertising la noi, am sa pun mereu in varful topului evenimentelor de brand lansarea in Romania a Millennium Bank. Nu am vazut si nu cred ca vom vedea curand o activare mai buna decat cea din decembrie 2007, cand cel mai mare brad de Craciun din Europa a atras cateva sute de mii de oameni.

Au trecut 5 ani de atunci, iar Millennium Bank a pregatit ceva pentru acest moment aniversar. Nu, nu e un brad desi mi-as fi dorit sa il vad din nou, ci oferta pentru cei care devin clientii bancii.

De exemplu, pentru un cont de salariu deschis la Millennium Bank, primesti 200 de lei cadou. Daca primesti lunar salariul si adaugi un “Depozit in lei de 5 stele“, cu o dobanda de 6% pe an, primesti un alt cadou de 5 ani: 3% in plus la dobanda. Iar daca trebuie sa scoti bani din orice depozit inainte de maturitate, nu pierzi toata dobanda pentru perioada deja parcursa.

Oferta aniversară 1 | Oferta aniversară 2 | Oferta aniversară 3

Inovatia in banking
Urmaresc de ceva vreme inovatiile din zona financiar-bancara. Cred ca e unul din domeniile care se transforma foarte frumos. Cel putin asa vad eu cu un ochi pe Internet si peste granitele noastre. La noi insa sunt moderat in asteptari. Avem nevoie de o adoptie mai mare a tehnologiilor noi in randul consumatorilor si abia apoi sa stimulam companiile sa inoveze. Dar chiar si asa mici pasi, dar importanti, pot fi facuti.

Millennium Bank vine cu o premiera printre bancile din Romania. Ofera posibilitatea de a deschide un cont bancar pe Internet, denumit e-Cont, fara a mai fi nevoie sa mergi la banca. As putea zice ca Millennium a devenit o banca online full-service: deschizi un cont, iti iei un card, transferi bani, faci depozite – totul online. Comisionul de deschidere este zero, iar completarea formularului pentru a solicita un e-Cont dureaza in jur de 10 minute.

Am mai zis cu alte ocazii. Astept ziua in care vizita la banca va fi ca o iesire la cafenea. Cu timpul incepi sa ai o relatia cu banca ta, cu oamenii de acolo. In acea zi, vei merge la banca pentru discutii prietenesti si tot felul de beneficii. Tot ce va fi operatiune bancare va fi online / mobile.

1 comentariu

  1. felicitari! ai reusit sa dai in cateva cuvinte toata partea frumoasa a acestei povesti portugheze pe plaiuri mioritice. Personal subcriu la tot ceea ce ai spus tu, si asta fara sa fiu platit 🙂

Comentează