MANAFU*

Abonamente Evensys

KLM comunica acum cu clientii si prin WhatsApp Business

Din punctul meu de vedere, KLM este unul dintre brandurile care au adus multe inovații în social media și au pariat pe beneficiile acestora încă de la început. Ieri, KLM a demarat un test unic pentru un nou serviciu pe WhatsApp. KLM oferă acum clienților săi din întreaga lume informații despre confirmarea rezervării, notificari de check-in, îmbarcare, actualizarea statusului de zbor și răspunde la întrebări în 10 limbi diferite direct pe WhatsApp, prin intermediul aplicației oficiale WhatsApp Business. KLM este una dintre primele companii și prima companie aeriană din întreaga lume cu un cont confirmat de WhatsApp Business.

Ce oferă aplicația

Oferirea de informații despre zboruri către clienți prin contul de WhatsApp face accesul la informație ușor, făcându-l disponibil în aeroport, pe drum sau de acasă. Clienții pot, de asemenea, să contacteze direct agenții KLM, 24/7, prin intermediul aplicației. Serviciul este disponibil clienților care rezervă bilete sau se conectează prin KLM.com și aleg opțiunea de a primi informații prin intermediul WhatsApp.

Acest program pilot este un prim pas pentru WhatsApp. Aplicatia a fost pusă în funcțiune în câteva țări deja, iar serviciul va deveni disponibil pe scară largă în următoarele săptămâni.

2 comentarii

  1. venom says:

    Wow, iti trimit informatii pe whatapp, care e fix acelasi lucru cu a primii informatii pe aplicatia de mail. Sunt niste inovatori, tot respectul. Geezus. Lumea ar face orice pentru 2 bilete gratis.

  2. @venom, iti trimit si pe Messenger! Dar fii atent, sunt 2 chestii aici. 1 e ca WA face conturi Business, cu faciitati pentru companii, iar KLM testeaza asta. Iar 2, 2 e ca trebuie sa te uiti la obiceiul oamenilor de astazi. Messenger e prima aplicatie de comunicare in acest moment, apoi Whatsapp, dupa probabil Mail-ul. Deci ceea ce tie nu ti se pare mare chestie, unora le va folosi. Pentru ca ei se uita mai intai pe WA si Mess decat pe mail. Unii chiar nu se mai uita pe mail. Si ca bonus, priveste in ograda ta. Stai mai mult pe Mess si WA sau pe mail?

Comentează